Ballonnen Romantiek Assorti 31 cm!

Maak het feest compleet met deze romantische ballonnen. Gemaakt van een super stevige kwaliteit natuurlijk rubberlatex met een diameter van ca. 31 cm. en in diverse vrolijke prints. Bovendien zijn ze diverse malen te gebruiken, dus tel uit je winst!

Ballonnen Romantiek Assorti 31 cm!

Op voorraad

Ballonnen Romantiek Assorti 31 cm! specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Materiaal: Materiaal

Maak het feest compleet met deze romantische ballonnen. Gemaakt van een super stevige kwaliteit natuurlijk rubberlatex met een diameter van ca. 31 cm. Een zakje bevat meerdere prints en zijn ze diverse malen te gebruiken, dus tel uit je winst! een zakje bestaat uit transparante ballonnen met sterren, witte ballonnen met rode hartjes en rode ballonnen met witte hartjes. De ballonnen kunnen soms iets afwijken van de plaatjes. Verkrijgbaar in zakjes van 10, 25 en 50 stuks.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor baby's en kinderen tot 3 jaar. Hou de zak buiten hun bereik. Aanwezigheid van kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Om veiligheidsredenen niet in de mond nemen en uitsluitend opblazen met een ballonpomp. Voor kinderen jonger dan 8 jaar bestaat gevaar voor verstikking door niet opgeblazen of geknapte ballonnen. Toezicht door volwassenen is vereist. Houdt niet opgeblazen ballonnen buiten bereik van kinderen. Gooi kapotte ballonnen direct weg.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review