Multi-Gyn / BioClin Bruistabletten

BioClin / Multi-Gyn Bruistabletten voor vaginale douchevloeistof werken reinigend en zorgen voor een optimale vaginale hygiëne. Infecties krijgen zo geen kans. Ook dit BioClin / Multi-Gyn produkt is 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen en absoluut veilig. Gebruik de tabletten in combinatie met de BioClin / Multi-Gyn Vaginale Douche voor een optimaal resultaat.

Multi-Gyn / BioClin Bruistabletten specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Multi-Gyn / BioClin

Er wordt weinig over gesproken, maar bijna 80% van de vrouwen heeft weleens last van vaginale klachten. Denk daarbij aan jeuk, irritatie, een branderig gevoel, droogheid of overmatige en/of onaangenaam ruikende afscheiding. De oorzaak ligt vaak in een verstoord vaginaal milieu, waardoor schadelijke bacterieën hun kans grijpen. BioClin produkten schakelen deze bacterieën uit en zorgen voor snel herstel zonder bijwerkingen.

BioClin / Multi-Gyn Bruistabletten voor vaginale douchevloeistof werken reinigend en zorgen voor een optimale vaginale hygiëne. Infecties krijgen zo geen kans. Ook dit BioClin / Multi-Gyn produkt is 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen en absoluut veilig. Gebruik de tabletten in combinatie met de BioClin Multi-Gyn Vaginale Douche voor een optimaal resultaat. Een verpakking bevat een buisje met 10 tabletten, goed voor 10 spoelingen.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

Schrijf uw eigen review