Multi-Gyn / BioClin Femiwash

BioClin / Multi-Gyn FemiWash is een zeer milde mousse voor een optimale dagelijkse intiemhygiëne. Doordat BioClin / Multi-Gyn FemiWash zeepvrij en niet-geparfumeerd is veroorzaakt het geen irritaties, zelfs niet bij de meest gevoelige huidtypes. Naast de vaginale flora wordt ook de omliggende huidflora beschermd en de vochtbalans geoptimaliseerd.

Multi-Gyn / BioClin Femiwash

Op voorraad

Multi-Gyn / BioClin Femiwash specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Multi-Gyn / BioClin

Er wordt weinig over gesproken, maar bijna 80% van de vrouwen heeft weleens last van vaginale klachten. Denk daarbij aan jeuk, irritatie, een branderig gevoel, droogheid of overmatige en/of onaangenaam ruikende afscheiding. De oorzaak ligt vaak in een verstoord vaginaal milieu, waardoor schadelijke bacterieën hun kans grijpen. BioClin produkten schakelen deze bacterieën uit en zorgen voor snel herstel zonder bijwerkingen.

BioClin / Multi-Gyn FemiWash is een zeer milde mousse voor een optimale dagelijkse intiemhygiëne. Doordat BioClin / Multi-Gyn FemiWash zeepvrij en niet-geparfumeerd is veroorzaakt het geen irritaties, zelfs niet bij de meest gevoelige huidtypes. Naast de vaginale flora wordt ook de omliggende huidflora beschermd en de vochtbalans geoptimaliseerd. Ook dit BioClin produkt is 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen en absoluut veilig. Een verpakking bevat 100 ml mousse.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

Schrijf uw eigen review