Multi-Gyn / BioClin FloraPlus

BioClin / Multi-Gyn FloraPlus behandelt en voorkomt de terugkeer van vaginale schimmel, ook bekend als Candida. Door gebruik te maken van prebiotische componenten wordt de groei van goede melkzuurbacteriën, de zgn. lactobacillen, ondersteund. Daarnaast worden de schadelijke bacteriën door middel van het gepatenteerde 2QR-complex bestreden. De vaginale flora raakt hierdoor weer in balans.

Multi-Gyn / BioClin FloraPlus

Op voorraad

Multi-Gyn / BioClin FloraPlus specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Multi-Gyn / BioClin

Er wordt weinig over gesproken, maar bijna 80% van de vrouwen heeft weleens last van vaginale klachten. Denk daarbij aan jeuk, irritatie, een branderig gevoel, droogheid of overmatige en/of onaangenaam ruikende afscheiding. De oorzaak ligt vaak in een verstoord vaginaal milieu, waardoor schadelijke bacterieën hun kans grijpen. BioClin produkten schakelen deze bacterieën uit en zorgen voor snel herstel zonder bijwerkingen.

BioClin / Multi-Gyn FloraPlus behandelt en voorkomt de terugkeer van vaginale schimmel, ook bekend als Candida. Door gebruik te maken van prebiotische componenten wordt de groei van goede melkzuurbacteriën, de zgn. lactobacillen, ondersteund. Daarnaast worden de schadelijke bacteriën door middel van het gepatenteerde 2QR-complex bestreden. De vaginale flora raakt hierdoor weer in balans en de ongemakken van Candida zoals jeuk, irritaties, branderigheid, schraalheid en vlokkerig witte afscheiding worden verlicht. Bovendien wordt de pH-waarde geoptimaliseerd. Ook dit BioClin produkt is 100% natuurlijk, plantaardig, zonder conserveermiddelen en absoluut veilig. Een verpakking bevat 5 tubes; een behandeling omvat 1 tube per dag gedurende 5 achtereenvolgende dagen.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

Schrijf uw eigen review