De lingerie van Hollywood-sterren nu bij LiveBetter!

Shirley of Hollywood en Seven ‘til Midnight zijn twee zeer succesvolle en trendy lingerielijnen uit Los Angeles, die exclusief bij LiveBetter verkrijgbaar zijn. De collectie van Shirley of Hollywood werd onder andere tijdens de uitzending van America’s Next Top Model gedragen, in een videoclip van Enrique Iglesias.Bekijk hier de informatie over Shirley of Hollywood in de media.
De collectie van Shirley of Hollywood heeft in USA o.a. gestaan in FHM, Hooters, Curves Magazine en Ocean. De collectie van Seven ‘til Midnight verscheen in o.a. People Magazine, Life&Style, Instyle en Cosmo. Beide collecties zijn inmiddels ook ontdekt door sterren als Katy Perry, Rihanna, Kim Kardashian en Miley Cyrus! Zij dienen tevens als inspiratie voor de ontwerpers.

Ook voor de curvey dames is een prachtige collectie ontworpen. Bij Shirley of Hollywood is dat de Intimate Attitudes lijn en bij Seven ‘til Midnight de Baby Got Curves lijn.

Ga voor meer informatie over de uit voorraad leverbare kleding-collectie naar: Shirley of Hollywood en Seven ‘til Midnight

Bron: ShirleyOfHollywood.com en SevenTilMidnight.com