2015 ... van harte welkom in de nieuwe webshop ... wat gaat de tijd snel!

15 Feb 2015
door Monique

LiveBetter is in 2007 gestart met online verkoop en sinds 2008 is onze webshop in de lucht. Door gewoon te doen wat je belooft en via mond-op-mond-reclame zijn wij gegroeid naar een serieuze speler in de markt.

LiveBetter begon eigenlijk als een grap, waarvan wij je de details zullen besparen. De eerste stappen in online verkoop werden medio 2007 gezet via algemeen toegankelijke koop- en verkoopsites. Dit verliep erg voorspoedig en al snel kregen wij vragen over een webshop.

Met hulp van een goede vriend werd een basis webshop ingericht die in het najaar van 2008 online ging. De reacties van (nieuwe) klanten waren erg positief en de bedrijvigheid achter de schermen, in het magazijn en op kantoor, nam dusdanig toe dat personele uitbreiding noodzakelijk was.

In 2011 volgde een (uiterlijke) update van de webshop. De groei in verkopen zette door en dat maakte ons tot de grootste online verkoper van massageoliën, glijmiddelen en slagroompatronen in Nederland. Echter, met een half miljoen (!) unieke bezoekers per jaar begonnen wij het plafond van de mogelijkheden van onze webshop te bereiken .....

En dan is het nu zover, de lancering van onze compleet nieuwe webshop in februari 2015. Door het toepassen van de laatste technieken is de functionaliteit en het gebruiksgemak, voor jou en voor ons, sterk verbeterd. We hopen dat de nieuwe webshop je bevalt en wensen je veel winkelplezier toe. Enjoy Life!

Reacties
Johan
20 Mei 2021
Leuke mensen hart voor de zaak heerlijke massage olie die wij veel gebruiken nu weer nieuwe heerlijk is ie de mensen die bij ons komen vinden het heerlijk om hier mee verwend te worden gaat zo door moniek en lieve man je weet wie we zijn jullie zijn echt een aanrader groetjes j en m
Erwin - The Men's Company
24 Jul 2019
Ook voor ons high class gigolo bureau [The Men’s Company] bestellen wij regelmatig bij Livebetter. Hun producten en prijzen zijn gewoon de beste in de markt, en hun service is echt absoluut top. Wij bevelen Livebetter daarom van harte aan!
Henk
24 Jul 2019
Wij zijn al vanaf het begin een trouwe klant en deze webshop doet wat het beloofd, altijd snelle levering en zeer betrouwbaar! Hier kun je met een gerust hart wat bestellen en ook nog tegen een mooie prijs.
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »