LivCo Corsetti (Livia Corsetti): catsuit Ankitana

In deze catsuit uit de Livia Corsetti collectie voel je je onweerstaanbaar en sexy!

LivCo Corsetti (Livia Corsetti): catsuit Ankitana

Op voorraad

LivCo Corsetti (Livia Corsetti): catsuit Ankitana specifications
Kleur: Zwart
Maat: one-size (36-42)
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk LivCo Corsetti (Livia Corsetti).

LivCo Corsetti (Livia Corsetti) vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Deze zwarte catsuit van Livia Corsetti is gemaakt van soepele netstof. Deze catsuit is een topje, jarretels en kousen in één. Combineer de catsuit met hoge pumps voor een onweerstaanbare look, of draag deze catsuit als basis om je party outfit compleet te maken. Wie kan daar zijn ogen vanaf houden? Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan en geleverd in een one-size-fits-most.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

Schrijf uw eigen review