Catsuit Zwart H.O.T.

Niets verhullende en onweerstaanbare zwarte catsuit. Legt de accenten op de mooie vrouwelijke vormen. Zie daar maar eens van af te blijven! Gemaakt van 90% Polyamide en 10% Elasthane. De maat is One Size Fits Most.

Niet op voorraad

€ 29,95

€ 19,95

Catsuit Zwart H.O.T. specifications
Kleur: Zwart
Maat: one-size (36-42)
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Shirley of Hollywood

Shirley of Hollywood is een in de 60er jaren opgericht familiebedrijf uit Los Angeles, wat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer getalenteerd designteam van meer dan 100 medewerkers. Lingerie heeft, net als de vrouw die het draagt, een unieke uitstraling. Daarom heeft Shirley een prachtige collectie gemaakt die past bij iedere vrouw en die elke dag en elke gelegenheid uniek en speciaal maken. De collectie van Shirley of Hollywood heeft in USA o.a. gestaan in FHM, Hooters, Curves Magazine en Ocean. Ook in programma’s als America’s Next Top Model is de collectie van Shirley of Hollywood gebruikt. LiveBetter is er dan ook trots op dit prachtige kwaliteitsmerk aan jullie te mogen aanbieden. Een uitdagende collectie, vol allure en voor ieder wat wils.

Niets verhullende en onweerstaanbare zwarte catsuit. Legt de accenten op de mooie vrouwelijke vormen. Zie daar maar eens van af te blijven! Vele zwoele (nachtelijke) uurtjes gegarandeerd! Gemaakt van 90% Polyamide en 10% Elasthane. De maat is One Size Fits Most.

Uitsluitend nog leverbaar in zwart!

Leverbaar zolang de voorraad strekt. Uitverkoopartikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Schrijf uw eigen review