Chilirose: bordeaux rood mini jurkje

Sensueel en elegant bordeaux rood mini jurkje van Chilirose, met prachtig kantpatroon. Draag dit verleidelijke jurkje op een speciale gelegenheid en voel je zelfverzekerd en sexy!

Chilirose: bordeaux rood mini jurkje

Op voorraad

Chilirose: bordeaux rood mini jurkje specifications
Kleur: Rood
Maat: M , L
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Chilirose

Chilirose is een van de meest bekende fabrikanten van sensuele lingerie, sexy partywear en verleidelijk ondergoed voor dames. Naast een grote collectie spannende stijlen, verrassende kleuren en designs staat Chilerose vooral bekend om de hoge kwaliteit en de lange levensduur. LiveBetter is er trots op dat zij haar collectie met dit geweldige merk heeft mogen uitbreiden. Alle kleding is verpakt in een glossy giftbox. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Dit elegante jurkje van Chilirose heeft prachtig kantpatroon in de zachte en rekbare stof wat zorgt voor een verrassend effect. De verticale stiksels zorgen voor een mooi afkledend effect. Het jurkje sluit als een tweede huid om je lichaam waardoor jij je zelfverzekerd en sexy zult voelen bij iedere speciale gelegenheid! Gemaakt van 92% polyamide en 12% Elasthaan.

Schrijf uw eigen review