Chilirose: sexy catsuit

Deze uitdagende en super sexy catsuit van Chilirose legt het accent op je prachtige vrouwelijke vormen. Een geweldig item om mee te verleiden of om te combineren met andere sexy partywear!

Chilirose: sexy catsuit

Op voorraad

Chilirose: sexy catsuit specifications
Kleur: Zwart
Maat: S/M (36-40)
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Chilirose

Chilirose is een van de meest bekende fabrikanten van sensuele lingerie, sexy partywear en verleidelijk ondergoed voor dames. Naast een grote collectie spannende stijlen, verrassende kleuren en designs staat Chilerose vooral bekend om de hoge kwaliteit en de lange levensduur. LiveBetter is er trots op dat zij haar collectie met dit geweldige merk heeft mogen uitbreiden. Alle kleding is verpakt in een glossy giftbox,. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Deze prachtige catsuit van Chilirose is een erotische eye catcher door de verschillende designs. Met de verstelbare schouderbandjes creëer je de perfecte pasvorm. Het open kruisje geeft deze catsuit een extra erotische twist. Combineer deze bodystocking met een paar sexy hoge hakken en je zult de mannen van je af moeten slaan. De catsuit is ook heel geschikt om te combineren met andere sexy kledingitems. Gemaakt van 90% polyamide en 10% Elasthaan. Leverbaar in S/M.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review