Chilirose: sierlijke zwarte body

Deze schitterende body van Chilirose heeft een prachtig en luxueuze uitstraling door de bijzondere afwerking op de rugkant. Je vrouwelijke vormen komen nog beter tot zijn recht in deze unieke body!

Chilirose: sierlijke zwarte body

Op voorraad

Chilirose: sierlijke zwarte body specifications
Kleur: Zwart
Maat: S , M , L, XL
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Chilirose

Chilirose is een van de meest bekende fabrikanten van sensuele lingerie, sexy partywear en verleidelijk ondergoed voor dames. Naast een grote collectie spannende stijlen, verrassende kleuren en designs staat Chilirose vooral bekend om de hoge kwaliteit en de lange levensduur. LiveBetter is er trots op dat zij haar collectie met dit geweldige merk heeft mogen uitbreiden. Alle kleding is verpakt in een glossy giftbox. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Deze body van Chilirose is gemaakt van super zachte kant en doorschijnende stof. De hoog uitgesneden zijkanten en verticale naden benadrukken de heupen. De unieke afwerking op de rugkant geeft deze body een classy en luxueuze uitstraling. Door het hoge draagcomfort voelt ieder vrouw zich onweerstaanbaar sexy en verleidelijk in deze geweldige body! Gemaakt van 90% polyamide en 10% Elasthaan. Leverbaar in S, M, L enXL

Schrijf uw eigen review