Chilirose: verleidelijke catsuit

Deze super sensuele bodystocking / catsuit van Chilirose is een echte aanwinst voor je collectie. Geen gedoe meer met jarretels, deze bodystocking bestaat uit één stuk!

Chilirose: verleidelijke catsuit

Op voorraad

Chilirose: verleidelijke catsuit specifications
Kleur: Zwart
Maat: S/M (36-40)
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Chilirose

Chilirose is een van de meest bekende fabrikanten van sensuele lingerie, sexy partywear en verleidelijk ondergoed voor dames. Naast een grote collectie spannende stijlen, verrassende kleuren en designs staat Chilerose vooral bekend om de hoge kwaliteit en de lange levensduur. LiveBetter is er trots op dat zij haar collectie met dit geweldige merk heeft mogen uitbreiden. Alle kleding is verpakt in een glossy giftbox,. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Deze verleidelijke bodystocking / catsuit van Chilirose laat jou onweerstaanbare vrouwelijke vormen prachtig uitkomen. De kousen sluiten naadloos aan op de body, geen gedoe meer met jarretelclips. De super elastische netstof draagt als een tweede huid. Heerlijk om in te verleiden, thuis of in een club. Maar ook heel goed te combineren met andere sexy partywear en sexy hoge hakken. Aan aandacht zeker geen gebrek! Gemaakt van 90% polyamide en 10% Elasthaan. Leverbaar in S/M.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review