Chilirose: zwarte catsuit

Deze geweldige catsuit van Chilirose oogt als een body met bijpassende kousen. Maar niets is minder waar! Dit is een heerlijke en veelzijdige catsuit om aan je collectie toe te voegen!

Chilirose: zwarte catsuit

Op voorraad

Chilirose: zwarte catsuit specifications
Kleur: Zwart
Maat: S/M (36-40)
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Chilirose

Chilirose is een van de meest bekende fabrikanten van sensuele lingerie, sexy partywear en verleidelijk ondergoed voor dames. Naast een grote collectie spannende stijlen, verrassende kleuren en designs staat Chilerose vooral bekend om de hoge kwaliteit en de lange levensduur. LiveBetter is er trots op dat zij haar collectie met dit geweldige merk heeft mogen uitbreiden. Alle kleding is verpakt in een glossy giftbox,. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Deze prachtige catsuit van Chilirose uniek door het design. Het lijkt op het eerste oog op een body met bijpassende kousen, maar het is een super sexy catsuit! De verleidelijke bandjes aan de bovenkant lopen door naar de rug. Dit geeft een onweerstaanbare sexy uitstraling. Het open kruisje geeft deze catsuit nog eens een extra erotische twist. Het catsuit heeft van zichzelf al een hoge aantrekkingskracht, laat staan als je het combineert met andere sexy partywear en hakken! Gemaakt van 90% polyamide en 10% Elasthaan. Leverbaar in S/M.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review