ColorSmash oh la Lavender

Wil je je haar opvrolijken met een opvallende lavendel kleur? Met deze tijdelijke haar make-up van Colorsmash breng je kleur in je leven.

Op voorraad

€ 19,95
ColorSmash oh la Lavender specifications
Kleur: Blauw
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop

Wil je je haar opvrolijken met een opvallende Lavendel kleur? Met deze tijdelijke haar make-up van Colorsmash breng je kleur in je leven.

Colorsmash is wereldwijd het meest toonaangevende merk van hairshdow, bewezen kwaliteit, in combinatie met een prachtige uitstraling. Colorsmash Hair Shadow, is een tijdelijke haarkleur die je gemakkelijk in het haar kunt aanbrengen en er gelijk uit kunt wassen. Het is geïnspireerd door het dip-dye en ombre trends. Ombré komt uit het frans en betekend tweetonig geschaduwd. Het haar loopt van een donkere kleur over in een lichte kleur. Het is vrij van chemicaliën en veilig voor het haar.

Met Colorsmash Hair Shadow kan je in een beperkt aantal minuten felle kleuren aanbrengen in droog haar zonder het van tevoren te blonderen; zelfs in donker haar. Je kan het in de punten aanbrengen of desgewenst in je gehele haardos. De keuze is aan jou. Na het opbrengen fixeer je het met een haarlak. Het is direct uitwasbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een verpakking bevat 4.1 gram Kleur: Lavendel

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor ColorSmash oh la Lavender

eenvoudig en snel

Te leuk zijn deze kleurtjes, heel makkelijk maak je plukjes of breng met een kam streepjes in je haar. Tijdens een strandfeest paarse en gouden plukjes gemaakt, past perfect bij mijn kleren.

Review door Sas, geplaatst op 08-04-2016