ColorSmash St. Martini

Wil je je haar opvrolijken met een opvallende groene kleur? Met deze tijdelijke haar make-up van Colorsmash breng je kleur in je leven.

Op voorraad

€ 19,95
ColorSmash St. Martini specifications
Kleur: Groen
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop

Wil je je haar opvrolijken met een opvallende groene kleur? Met deze tijdelijke haar make-up van Colorsmash breng je kleur in je leven.

Colorsmash is wereldwijd het meest toonaangevende merk van hairshdow, bewezen kwaliteit, in combinatie met een prachtige uitstraling. Colorsmash Hair Shadow, is een tijdelijke haarkleur die je gemakkelijk in het haar kunt aanbrengen en er gelijk uit kunt wassen. Het is geïnspireerd door het dip-dye en ombre trends. Ombré komt uit het frans en betekend tweetonig geschaduwd. Het haar loopt van een donkere kleur over in een lichte kleur. Het is vrij van chemicaliën en veilig voor het haar.

Met Colorsmash Hair Shadow kan je in een beperkt aantal minuten felle kleuren aanbrengen in droog haar zonder het van tevoren te blonderen; zelfs in donker haar. Je kan het in de punten aanbrengen of desgewenst in je gehele haardos. De keuze is aan jou. Na het opbrengen fixeer je het met een haarlak. Het is direct uitwasbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een verpakking bevat 4.1 gram Kleur: Roze

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review