Je kunt in heel veel soorten materialen en maten condooms bestellen. De keuze voor de perfecte condoom hangt helemaal af van je wensen.

Je kunt condooms kopen: • voor optimaal genot tijdens het vrijen. • voor onder andere anaal gebruik. • om een orgasme te vertragen of om een hoogtepunt uit te stellen. • voor mensen met een latex allergie. • voor de wat groter geschapen man.

Heb je een hekel aan het dragen van condooms? Dan heb je waarschijnlijk heb je de verkeerde maat condooms besteld! Condooms zijn heel rekbaar en de gemiddelde maat is prima voor de meeste mensen. Maar je moet ruimere condooms kopen als een condoom om doen moeilijk is, als de condoom knelt, snel scheurt of steeds terug rolt Je moet smallere of strakkere condooms bestellen als een condoom niet goed blijft zitten of steeds afglijdt.

Op onze website vind je bij MySize condooms een maattabel waarmee je heel eenvoudig de juiste condoommaat kunt bepalen, ook wel aangeduid als nominale breedte. Dat is de breedte gemeten als het condoom plat op tafel ligt. Van MySize condooms kun je ook speciale Paspakketten bestellen. Zo kun je zelf ervaren welke condoommaat voor jou de perfecte pasvorm heeft. Een uitgebreide beschrijving van de DurexMatesSafePasanteWingmanMySize, en Lelo Hex condooms en de speciale eigenschappen kun je vinden op onze website van LiveBetter. Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken het juiste merk en de juiste maat condooms bestellen.