Pasante Tropical Flavours

Het Pasante Topical Flavours zijn gekleurde condooms in 3 tropische smaakjes: ananas, mango en kokos.

Pasante Tropical Flavours

Op voorraad

Pasante Tropical Flavours specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Standaard
Smaak: Kokos, Mango, Ananas
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 09-2020
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Neutraal

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

De smaak condooms van Pasante hebben een heerlijke tropische smaak van Kokosnoot , Mango en Ananas en zijn wit, oranje en geel van kleur. Het latex condoom is recht van vorm, voorzien van glijmiddel op siliconenbasis en reservoir. Het condoom heeft een reguliere nominale breedte van 52mm.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review