Latex vrije condooms

Latex vrije condooms

Latex vrije condooms koop je voordelig bij Livebetter!

Latex vrije condooms

Wat zijn latex vrije condooms?

Latex vrije condooms zijn condooms gemaakt van ander materiaal dan latex, deze condooms zijn vaak gemaakt van polyisopreen. Deze condooms kunnen net als vele andere ook gebruikt worden in combinatie met glijmiddel.

Hoe herken je een latex allergie?

Een latex allergie is te herkennen aan de jeuk, roodheid en mogelijke zwelling. De huid reageert overgevoelig op de latex en laat dit dan ook vaak zien met een van de genoemde symptomen. De symptomen zijn voorbeelden en hoeven niet bij ieder persoon hetzelfde te zijn. Wat wel belangrijk is om te weten is dat er 2 varianten zijn van de latex allergie, dit zijn type I en IV. Om het juiste condoom te kunnen vinden is het belangrijk dat je eerst bepaald welke vorm van de latex allergie voor jou van toepassing is. Een huisarts of dermatoloog kan je daarbij helpen. Mensen die vastgesteld type I hebben van de latexallergie kunnen geen producten gebruiken gemaakt van latex. De producten moeten gemaakt zijn van polyurethaan of polyisopreen. Mensen met type IV mogen niet alleen geen producten gebruiken gemaakt van latex, maar de producten mogen ook geen chemicaliën bevatten die eventuele allergie kunnen verhogen. Latex vrije condooms kopen omdat je allergisch bent voor latex? Geen probleem, want wij verkopen latexvrije condooms in verschillende soorten.

Latex vrije condooms kopen

Livebetter.nl biedt een verschillende latex vrije condooms aan. Latex vrije condooms voelen vaak natuurlijker aan en hebben een betere pasvorm. De condooms zijn gemaakt van Polyisopreen, Polyurethaan of andere materialen. Hierdoor zijn de condooms uiterst geschikt voor mensen met een latex allergie. Latex is van nature een vrij dik materiaal. Hierdoor zijn condooms die van latex zijn gemaakt vaak al iets dikker. Polyurethaan en Polyisopreen daarentegen zijn dit vrij dun. Hierdoor zijn de condooms dan ook meteen flinterdun zonder aan veiligheid in te leveren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een latex vrije condoom minder veilig is.  

Latexvrije condooms bij Livebetter.nl

Latexvrije condooms bestel je bij Livebetter voordelig, snel en gemakkelijk. Daarnaast profiteer je van gratis verzending en volledige anonimiteit.