266538368-climax-cooling-afbeelding.jpg
266538374-climax-1jpg.jpg

Cooling

2.5037.95

Pasante Cooling condooms zijn verkoelende condooms met een ribbelstructuur.

SKU: PCC Categorieën: ,
Wissen

Beschrijving

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Cooling condoom is voorzien van een verkoelend glijmiddel. Deze condooms zorgen daardoor voor een heerlijk tintelend effect tijdens het vrijen, wat nog verder versterkt wordt door de ribbels. Kortom, nog meer sensatie! Pasante Cooling condooms zijn gemaakt van een transparante en hoge kwaliteit natuurlijk rubberlatex en uiteraard voorzien van een reservoir. Het glijmiddel in de Pasante Cooling condooms is niet-zaaddodend. Pasante Cooling condooms zijn beiden recht van vorm en aan de basis nominaal 52 mm. breed.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide of Anal Lube (kijk bij ‘Glijmiddel Anaal’) voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUCTEN MOGELIJK.

Altijd op de hoogte! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Aantal

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Cooling” te beoordelen