Multi-Gyn IntiSkin

Multi-Gyn IntiSkin is een verfrissende spray voor het intieme gebied en zorgt voor herstel en behoud van een gezonde vaginale flora. Verzacht en of verkoeld direct jeuk, irritaties en branderigheid en verdrijft onaangename geurtjes en geeft een fris gevoel.

Op voorraad

€ 9,95
Multi-Gyn IntiSkin specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Multi-Gyn / BioClin

Er wordt weinig over gesproken, maar bijna 80% van de vrouwen heeft weleens last van vaginale klachten. Denk daarbij aan jeuk, irritatie, een branderig gevoel, droogheid of overmatige en/of onaangenaam ruikende afscheiding. De oorzaak ligt vaak in een verstoord vaginaal milieu, waardoor schadelijke bacterieën hun kans grijpen. Multi-Gyn produkten schakelen deze bacterieën uit en zorgen voor snel herstel zonder bijwerkingen.

Multi-Gyn IntiSkin is een verfrissende spray voor het intieme gebied en zorgt voor herstel en behoud van een gezonde vaginale flora. Te gebruiken bij uitwendige vaginale klachten zoals jeuk, roodheid en irritatie of om snel een fris gevoel te krijgen. Verzacht en of verkoeld direct jeuk, irritaties en branderigheid en verdrijft onaangename geurtjes en geeft een fris gevoel.

De Multi-Gyn IntiSkin spray heeft een handig meeneemformaat, bevat 40 ml en kan minimaal 2 tot 3 keer per dag gebruikt worden of zo vaak als gewenst is. Spray 1 of 2 keer op de geïrriteerde plek(ken). De spray geeft een zeer fijne nevel. Multi-Gyn IntiSkin kan in alle posities gebruikt worden, ook ondersteboven.

Lees voor het gebruik altijd de beschrijving.

Schrijf uw eigen review