SOOOW Sparkle Sensation Oriental 250 ml.

LiveBetter presenteert met trots een nieuw en uniek product: SOOOW Sparkle Sensation! SOOOW Sparkle Sensation is een verfrissende, verzorgende en heerlijk geurende bodyfoam met een speciale formule. Daar blijft het echter niet bij, want het heet niet voor niets Sparkle Sensation! SOOOW Sparkle Sensation geeft namelijk een sensationeel sprankelend gevoel op de huid. Proefpersonen omschreven SOOOW Sparkle Sensation heel treffend als Knetter Foam!

Op voorraad

€ 14,00
SOOOW Sparkle Sensation Oriental 250 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Sparkle Sensation voelt heerlijk weldadig en verkoelend aan. Begin je dag goed met het unieke sprankelende gevoel na een warme douche. Of verfris jezelf na een warme zomerse dag. Of na het sporten. Of gebruik het vlak voor het slapen gaan. Of wanneer je snel en fris de deur uit wilt. Of …. SOOOW Sparkle Sensation is gewoon uiterst veelzijdig.

Hul je lichaam rijkelijk in SOOOW Sparkle Sensation en geniet van de heerlijke geur en de tintelende en stimulerende sensatie. SOOOW Sparkle Sensation kun je ook gebruiken om je partner te verwennen met een heerlijke massage. Het sprankelende gevoel van SOOOW Sparkle Sensation zorgt dan voor een spannend en stimulerend extraatje tijdens het masseren!

SOOOW Sparkle Sensation is uitvoerig getest. Het bevat parfums zonder allergenen en trekt volledig in de huid met een zijdezachte huid tot gevolg. SOOOW Sparkle Sensation is geschikt voor gebruik op het hele lichaam, maar vermijd contact met ogen. SOOOW Sparkle Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Sparkle Sensation Oriental 250 ml.

SoooW lekker!

Ongenadig lekker ;-) Heerlijke geur, geeft een extra dimensie aan een massage!

Review door Nan, geplaatst op 20-09-2016

SOOOW nice !!

Wat een lekker spul !
Lekker uit te smeren. Alsof je huid uit bubbeltjesfolie bestaat en bij elke aai er wat bubbeltjes knappen. Heerlijk dat geknetter. Wat een sensatie.
En de geur is ook hemels. Blijft ook lang aanwezig.

Review door Ily, geplaatst op 03-07-2016

Opwindend

Niet meer weg te denken in ons bondagespel, voelt als een warme sprankelende schuimsensatie op strakke borsten, echt een verwennerij heeeeeerlijk.

Review door M&C, geplaatst op 18-06-2016