Durex Invisible

Durex Invisible condooms zijn superdun (slechts 45 micron dik) waardoor ze extra plezier geven tijdens het vrijen. Een verpakking bevat 10 condooms.

Op voorraad

€ 11,95
  • Durex Producten

    Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

    Meer van: Durex Producten
Durex Invisible specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Durex
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Dunner
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 04-2021
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Dunner (intenser gevoel)
Geur: Verbeterd
Kleur: Transparant (standaard)

Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

Durex Invisible condooms zijn de dunste condooms die ooit door Durex geproduceerd zijn. Durex Invisble condooms zijn slechts 45 micron dik. Het extreem dunne, natuurlijke latex rubber zorgt voor meer intimiteit en een natuurlijke sensatie! Net als alle andere condooms die in Europa op de markt gebracht worden, moeten natuurlijk ook Durex Invisible condooms voldoen aan wettelijke eisen. Zo kun je er van uit gaan dat ook deze condooms de veiligheid bieden die je mag verwachten van condooms. Zo zorgen de dunste condooms voor een optimaal gevoel, ook bij veilige en verantwoorde seks!

Dit latex condoom is gemaakt van natuurlijk rubber, transparant, voorzien van een zaadreservoir, heeft een neutraal glijmiddel en is geschikt voor zowel vaginaal als oraal contact. Zelfs aan de geur is gedacht, ze ruiken iets aangenamer. Uiteraard zijn deze condooms electronisch en dermatologisch getest, voorzien van de Nederlandse CE-keur en ISO17024. De nominale breedte is 52 mm. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

De verpakking bevat 10 Durex Invisible condooms.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review