Durex Orgasmic

Durex Orgasmic condooms zijn voor haar uitgerust met stimulerende ribbeltjes en nopjes aan de buitenzijde plus een vertragend glijmiddel aan de binnenzijde waardoor hij langer door kan gaan. Daardoor geven deze condooms extra plezier tijdens het vrijen.

Op voorraad

€ 11,95
  • Durex Producten

    Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

    Meer van: Durex Producten
Durex Orgasmic specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Durex
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Intenser
Budget:
Houdbaarheidsdatum: 2020-02
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Anatomisch gevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Ribbels en Nopjes
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Orgasme vertragend
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

Durex Orgasmic condooms zijn voor haar uitgerust met stimulerende ribbeltjes en nopjes aan de buitenzijde plus een vertragend glijmiddel aan de binnenzijde waardoor hij langer door kan gaan. Daardoor geven deze condooms extra plezier tijdens het vrijen. Dit latex condoom is: gemaakt van natuurlijk rubber, transparant, anatomisch van vorm (easy on) voor makkelijker afrollen en draagcomfort inclusief een zaadreservoir, voorzien van een neutraal glijmiddel aan de buitenzijde en geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Zelfs aan de geur is gedacht, ze ruiken iets aangenamer. Uiteraard zijn deze condooms electronisch en dermatologisch getest, voorzien van de Nederlandse CE-keur. De nominale breedte is 56 mm. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Verpakking bevat 12 condooms.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review