Durex Play Aloe Vera 50 ml

Durex Play Aloe Vera is een verzorgend glijmiddel op waterbasis, huidvriendelijk en PH-neutraal. Het is dermatologisch getest en zorgt voor het behoud van de vaginale PH-waarde.

Durex Play Aloe Vera 50 ml

Op voorraad

  • Durex Producten

    Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

    Meer van: Durex Producten
Durex Play Aloe Vera 50 ml specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Durex
Product basis: Waterbasis

Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Daarnaast worden een aantal bijbehorende produkten op de markt gebracht, zoals glij- en massage-middelen. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden optimale bescherming èn plezier. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Durex Play Aloe Vera glijmiddel is een combinatie van een zijdezachte massage-gel en glijmiddel op waterbasis.

Durex Play Aloe Vera is huidvriendelijk en PH-neutraal. Het zorgt daarmee voor het behoud van de vaginale PH-waarde en heeft verzorgende eigenschappen omdat het 't plantenextract Aloë Vera bevat. Het bevat geen kleur- of geurstoffen, is dermatologisch getest en veilig te gebruiken in combinatie met condooms.

Durex Play Aloe Vera zit in een handig pompflesje en is geschikt voor vaginale, orale en anale seks.

Inhoud 50 ml.

Schrijf uw eigen review