Durex Play Massage 2 in 1 Combi-Pack

Dit Combi-Pack bestaat uit een flacon Durex Play Massage 2 in 1 Aloë Vera, een flacon Sensual en een flacon Stimulating. Alle drie een combinatie van een massage-gel en een glijmiddel op waterbasis, maar elk met een andere, opwindende werking.

Op voorraad

€ 30,45

€ 27,95

  • Durex Producten

    Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

    Meer van: Durex Producten
Durex Play Massage 2 in 1 Combi-Pack specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Durex
Product basis: Waterbasis

Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Daarnaast worden een aantal bijbehorende produkten op de markt gebracht, zoals glij- en massage-middelen. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden optimale bescherming èn plezier. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Dit Combi-Pack bestaat uit een flacon Durex Play Massage 2 in 1 Aloë Vera, een flacon Sensual en een flacon Stimulating. Alle drie een combinatie van een massage-gel en een glijmiddel op waterbasis, maar elk met een andere, opwindende werking. Gebruik het tijdens het voorspel, in combinatie met vibrators of andere stimulators, of tijdens het spel zelf. Niet vet, dus geen geplak en absoluut veilig in combinatie met condooms en speeltjes. Bij uitstek geschikt voor orale verwennerij. Erg gemakkelijk met 1 hand te doseren door een uitgekiend doseersysteem. Inhoud per flacon is 200 ml, dus maar liefst 600 ml in totaal!, en daar doe je superlang mee!

Schrijf uw eigen review