Eros 250 ml (by Megasol) Classic Silicone Bodyglide

Eros (by Megasol, dus met de M op de fles) is de de absolute top onder de glijmiddelen / massage-oliën op siliconen-basis. Er is gewoon geen concurrentie; niets glijdt beter en niets is zuiniger in gebruik! Doordat Eros geen water bevat kan het niet uitdrogen en is het bij uitstek geschikt voor een langdurige, intieme massage als voorspel.

Eros 250 ml (by Megasol) Classic Silicone Bodyglide

Op voorraad

Eros 250 ml (by Megasol) Classic Silicone Bodyglide specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Eros
Product basis: Siliconenbasis

Eros heeft recent de naam van het retroproduct Super Concentrated Body Glide aangepast naar CLASSIC SILICONE BODYGLIDE. Naast de naamsverandering zijn de fantastische eigenschappen van dit product verder verbeterd. Ook de verpakking kreeg een kleine opfrisser.

Eros (by Megasol, dus met de M op de fles) is de de absolute top onder de glijmiddelen / massage-oliën op siliconen-basis. Er is gewoon geen concurrentie; niets glijdt beter en niets is zuiniger in gebruik! Doordat Eros geen water bevat kan het niet uitdrogen en is het bij uitstek geschikt voor een langdurige, intieme massage als voorspel. Een zijdezachte huid is een prettige bijkomstigheid. 100% veilig in combinatie met alle soorten sex (ook anaal), condooms, speeltjes (behalve siliconen) en latex of rubber kleding (let wel op met ‘normale kleding’). Eros lost niet op in water en kan daardoor ook onder water gebruikt worden ..... Niet voor niets wereldwijd aanbevolen door artsen en apothekers!

Fabrikant Megasol is de maker van de enige echte Eros en herkenbaar aan de M op de fles. Zij voldoet als eerste en enige aan de uiterst strenge regels van de Duitse medicijnwet en heeft daardoor in 2004 als eerste en enige fabrikant een Duits CE keurmerk gekregen; typische ‘Deutsche Grundlichkeit’ dus .......

Schrijf uw eigen review