Euroglider

Euroglider is een standaard en transparant condoom met reservoir en niet-zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis. Het is een standaard en transparant condoom met zaadreservoir en niet-zaaddodend glijmiddel.

Euroglider

Op voorraad

Euroglider specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Overig
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Budget:
Houdbaarheidsdatum: 11-2023
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Latex (standaard)
Kleur: Transparant (standaard)

Euroglider condooms geven een zeer natuurlijk gevoel tijdens het vrijen waardoor je nog meer kunt genieten. Het is een standaard en transparant condoom en is voorzien van een zaadreservoir en niet-zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis en is geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Euroglider condooms zijn recht van model (niet voorgevormd) en hebben de standaard breedte van 53 mm.

De condooms zijn verpakt in rechthoekige folie, met 3 condooms per strip.Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en zijn CE 0120 gecertificeerd, getest volgens de ISO 4074 en geproduceerd door ISO 13485 gecertificeerde producent. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, discrete en anonieme luchtkussen envelop.

In 2017 stopte Reckitt Benckiser (het bedrijf achter Durex) met de productie van Durex Ambassador Glyder condooms. Om toch te voorzien in een alternatief dat veel lijkt op de bekende bulkcondooms in de rechthoekige rode folies met de gele letters, is het Nederlandse merk Euroglider condooms met vrijwel dezelfde specificaties gaan maken, in eenzelfde condoomfolie als de bekende Durex Ambassador Glyder condooms.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review