Euroglider

Euroglider is een standaard en transparant condoom met reservoir en niet-zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis. Het is een standaard en transparant condoom met zaadreservoir en niet-zaaddodend glijmiddel.

Euroglider

Op voorraad

Euroglider specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Overig
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Budget:
Houdbaarheidsdatum: 11-2022
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Latex (standaard)
Kleur: Transparant (standaard)

Ambassador Glyder, het voordeligste en populairste condoom van Durex is sinds kort uit productie. Euroglider condooms is een goed alternatief voor dit meest verkochte condoom van Durex.

Euroglider condooms geven een zeer natuurlijk gevoel tijdens het vrijen waardoor je nog meer kunt genieten. Het is een standaard en transparant condoom en is voorzien van een zaadreservoir en niet-zaaddodend glijmiddel op siliconenbasis en is geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Euroglider condooms zijn recht van model (niet voorgevormd) en hebben de standaard breedte van 53 mm. De condooms zijn verpakt in rechthoekige folie, met 3 condooms per strip.Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en zijn CE 0120 gecertificeerd, getest volgens de ISO 4074 en geproduceerd door ISO 13485 gecertificeerde producent. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, discrete en anonieme luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review