Extra Safe

266538137-extra-safe-12.jpg
266538143-extra-safe-1.jpg
266538140-extra-safe-clinic.jpg

Extra Safe

2.5032.95

Het Pasante Extra Safe condoom is een extra dik condoom.

Artikelnummer: PTS Categorieën: , Merk:
Wissen

Beschrijving

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Extra Safe condoom heeft een wanddikte van 0,1 mm. Dat maakt het Pasante Extra Safe condoom tot een extra veilig condoom, echter zonder in te leveren op het gebied van draagcomfort en gevoel. Dit komt de rust en het plezier tijdens het vrijen ten goede. Pasante Extra Safe condooms zijn gemaakt van een transparante en hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex en uiteraard voorzien van een reservoir en een standaard hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel. Pasante Extra Safe condooms zijn recht van vorm en nominaal 54 mm. breed. Pasante Extra Safe condooms zijn uitstekende condooms voor anale seks, maar gebruik altijd extra glijmiddel voor meer veiligheid en comfort!

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij ‘Glijmiddel Anaal’) voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

Altijd op de hoogte! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Aantal

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Extra Safe” te beoordelen