Gynotex Soft Tampons WET

De Gynotex Soft Tampons Wet kan je zien als de super comfortabele versie van de Gynotex Soft Tampons Dry. Af fabriek voorzien van een speciaal aseptisch glijmiddel, zodat inbrengen moeiteloos verloopt. Het zijn een soort tampons, maar met een compleet andere vorm zonder touwtje.

Gynotex Soft Tampons WET

Op voorraad

Gynotex Soft Tampons WET specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Gynotex

De Gynotex Soft Tampons Wet kan je zien als de super comfortabele versie van de Gynotex Soft Tampons Dry. Af fabriek voorzien van een speciaal aseptisch glijmiddel, zodat inbrengen moeiteloos verloopt. Het zijn een soort tampons, maar met een compleet andere vorm zonder touwtje. Met behulp van deze sponsjes van Gynotex kun je tijdens de menstruatie toch vrijen. Je partner voelt hem niet en jij ook niet. Na het vrijen ga je op je hurken zitten en haal je het sponsje er weer uit. Deze tampons geven ook bij feesten of sport een veilig en zeker gevoel en zijn prettig in gebruik bij saunabezoek. De verpakking bevat 6 tampons, gesteriliseerd en apart verpakt. Voor circa 3 euro per stuk (bij 1 verpakking incl. verzendkosten) laat je toch geen feestje meer aan je voorbijgaan?!

Let op: Gynotex Soft Tampons Wet zijn geen voorbehoedsmiddel.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor Gynotex Soft Tampons WET

Top product

Echt een bevrijding voor iedere vrouw. Ooit wel eens gehad dat je een dagje saunabezoek hebt gepland en je op die dag verrast wordt door je maandelijkse periode, of op vakantie gaan naar een warm land en dan door het klimaat verschil opeens werd verrast door het maandelijkse ongemak? Nou ik wel, en heb toen deze tampons ontdekt. Onbezorgd heerlijk van de sauna genoten en op het strand gelegen zonder iedere keer op zoek te moeten naar een toilet of om bang te zijn om door te lekken. Voor mij de beste uitvinding die ze op dat gebied gedaan hebben en ze beschermen je zeker tot 8 uur.

Review door Erik en Petra, geplaatst op 01-10-2015