Hartvormige Ballonnen 40 cm!

266541257-balonnen-hartvormig.jpg

Hartvormige Ballonnen 40 cm!

3.95

Maak het feest compleet met deze hartvormige ballonnen. De Smiley ballonnen zijn helium geschikt en meerdere keren te gebruiken.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: BALH Categorie:

Beschrijving

Maak het feest compleet met deze hartvormige ballonnen. Een zakje bevat een mix van de kleuren rood / wit / rose. De ballonnen zijn gemaakt van een super stevige kwaliteit natuurlijk rubberlatex met een diameter van ca. 40 cm. en helium geschikt. Bovendien zijn ze diverse malen te gebruiken, dus tel uit je winst! Als de ballon hard is dan is deze ook echt vol en dan dus niet meer extra bijblazen om misschien toch nog een mooiere hartvorm te krijgen. Door de vorm van deze ballon klapt deze uit elkaar.

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor baby’s en kinderen tot 3 jaar. Hou de zak buiten hun bereik. Aanwezigheid van kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Om veiligheidsredenen niet in de mond nemen en uitsluitend opblazen met een ballonpomp. Voor kinderen jonger dan 8 jaar bestaat gevaar voor verstikking door niet opgeblazen of geknapte ballonnen. Toezicht door volwassenen is vereist. Houdt niet opgeblazen ballonnen buiten bereik van kinderen. Gooi kapotte ballonnen direct weg.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Aantal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hartvormige Ballonnen 40 cm!” te beoordelen