H.O.T. Stretch Lace and Net Baby Doll

Zeer mooi en verleidelijk jurkje, met zacht zwart kanten cups en turquoise subtiel doorschijnend lijfje met speels doorschijnende inzetstukken. Prachtig afgewerkt met strikjes en grotere strik aan de achterkant. Inclusief bijpassende string.

Op voorraad

€ 44,95
H.O.T. Stretch Lace and Net Baby Doll specifications
Kleur: Overig
Maat: Q one-size (42-48)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Shirley of Hollywood

Shirley of Hollywood is een in de 60er jaren opgericht familiebedrijf uit Los Angeles, wat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer getalenteerd designteam van meer dan 100 medewerkers. Lingerie heeft, net als de vrouw die het draagt, een unieke uitstraling. Daarom heeft Shirley een prachtige collectie gemaakt die past bij iedere vrouw en die elke dag en elke gelegenheid uniek en speciaal maken. De collectie van Shirley of Hollywood heeft in USA o.a. gestaan in FHM, Hooters, Curves Magazine en Ocean. Ook in programma’s als America’s Next Top Model is de collectie van Shirley of Hollywood gebruikt. LiveBetter is er dan ook trots op dit prachtige kwaliteitsmerk aan jullie te mogen aanbieden. Een uitdagende collectie, vol allure en voor ieder wat wils. Natuurlijk tegen de scherpe prijzen die je gewend bent van LiveBetter, vergelijk maar!

Zeer mooi en verleidelijk jurkje, met zacht zwart kanten cups en turquoise subtiel doorschijnend lijfje met speels doorschijnende inzetstukken. Prachtig afgewerkt met strikjes en grotere strik aan de achterkant. Inclusief bijpassende string. Laat de mooie vrouwelijke vrouw stralen tijdens lange zwoele nachten! Gemaakt van 95% Polyamide en 5% Elasthane. De maat is One Size Queen en natuurlijk uit voorraad leverbaar.

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

DE VERZENDKOSTEN VOOR DIT ARTIKEL ZIJN SLECHTS € 5,95!

Schrijf uw eigen review