Livia Corsetti: off shoulder jurkje Adrienne

In dit sexy off shoulder jurkje van Livia Corsetti zijn speelse hartjes verwerkt, lief en stout tegelijk. De speelse uitsparingen geven dit jurkje een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Op voorraad

€ 19,95
Livia Corsetti: off shoulder jurkje Adrienne specifications
Kleur: Zwart
Maat: one-size (36-42)
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk Livia Corsetti (LivCo Corsetti).

Livia Corsetti vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Dit semi transparante jurkje van Livia Corsetti is super sexy en verleidelijk. Het lingerie jurkje is gemaakt van zeer elastisch materiaal. De speelse uitsparingen en hartjespatronen geven een spannend doorkijkje en laten vrijwel niets aan de verbeelding over. Het jurkje is voorzien van lange mouwtjes waardoor je het ook heel goed als sexy top kunt dragen bij partykleding voor een spannende avond in een club of op een feest. Een paar hakken of laarzen erbij en jou avond kan niet meer stuk!! Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan en geleverd in een one-size-fits-most.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review