LivCo Corsetti (Livia Corsetti): sexy zwart jurkje Elianna

Met dit jurkje van LivCo Corsetti (Livia Corsetti) heb je een stijlvolle en zeer sexy look. Chic, elegant, uitdagend en sexy. Wat wil je nog meer?

LivCo Corsetti (Livia Corsetti): sexy zwart jurkje Elianna

Op voorraad

LivCo Corsetti (Livia Corsetti): sexy zwart jurkje Elianna specifications
Kleur: Zwart
Maat: one-size
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk LivCo Corsetti (Livia Corsetti).

Livia Corsetti vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Elegant zwart jurkje LivCo Corsetti (Livia Corsetti). De elastische stoffen hebben een gemend patroon en zorgen voor een perfecte pasvorm. Draag het jurkje met sexy lingerie, maar ondeugende meisjes dragen hem zonder lingerie. Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan.

Schrijf uw eigen review