LivCo Corsetti (Livia Corsetti): zwart halter jurkje Monabel

Dit sexy jurkje van LivCo Corsetti (Livia Corsetti) is heerlijk om te dragen en om uit te dagen. De lichttransparante stof is gecombineerd met kant en (afneembare) jarretelbandjes, inclusief bijpassende string.

LivCo Corsetti (Livia Corsetti): zwart halter jurkje Monabel

Op voorraad

LivCo Corsetti (Livia Corsetti): zwart halter jurkje Monabel specifications
Kleur: Zwart
Maat: S/M (36-40), L/XL (40-44)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk LivCo Corsetti (Livia Corsetti).

Livia Corsetti vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Voel je sexy en uitdagend in dit verleidelijke jurkje van LivCo Corsetti (Livia Corsetti). De zachte soepele stof accentueert heel geraffineerd de vrouwelijke vormen en voelt als een tweede huid. De licht transparante stof is gecombineerd met transparant kant. Het jurkje is door de (afneembare) jarretelbandjes goed te combineren met kousen en wordt geleverd inclusief string voor een complete sexy look. Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan

Schrijf uw eigen review