Veiligheid online betaling

Je online betaling aan LiveBetter wordt afgehandeld door een Payment Service Provider (PSP). Een PSP maakt het online betalen in onze webshop mogelijk door online betaalmethodes, zoals iDEAL, aan te bieden. Zo kun je als consument binnen een gebruiksvriendelijke en uitermate veilige betaalomgeving online betalingen verrichten. De PSP is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van je betaling en heeft geen invloed op a) de verwerking van de betaling door je bank en b) de levering van je online aankopen. Dus, de verwerking van je betaling is de verantwoordelijkheid van je bank en de afhandeling van je bestelling is de verantwoordelijkheid van LiveBetter.

Vooruitbetalen via overschrijving

Wanneer je kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de webshop automatisch per e-mail bevestigen dat je een bestelling hebt geplaatst. Houd hierbij rekening met één tot drie werkdagen die je bank nodig heeft om je betaling te verwerken. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, nemen wij je bestelling in behandeling. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij je betaling hebben ontvangen. Indien je de verzending van je bestelling wil bespoedigen, maakt dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid, zoals iDEAL. Aan het vooruitbetalen via overschrijving zijn geen kosten verbonden.

iDEAL

Wanneer je kiest voor betalen met iDEAL, kun je direct inloggen op je eigen bankrekening. Je rekent daarna af in je vertrouwde internet-betaalomgeving die wordt beveiligd door je bank. Als je middels iDEAL betaalt staat je bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Het komt echter helaas en regelmatig voor dat iDEAL-betalingen door de banken worden afgebroken. Helaas kan LiveBetter of onze PSP hier niets aan doen. Probeer het in dat geval gewoon nog eens of kies voor een andere betaalmethode, zoals vooruitbetaling via overschrijving. Je betaalt bij LiveBetter overigens geen toeslag voor een iDEAL-betaling, want die nemen wij voor onze rekening.

Rembours

Bij betaling onder rembours betaal je de bestelling niet vooraf, maar aan de transporteur bij aflevering. Let op dat betaling onder rembours alleen voor leveringen in Nederland mogelijk is en dat niet alle producten onder rembours kunnen worden verzonden, zoals bijvoorbeeld condooms. Dit staat bij de productbeschrijving aangegeven. De rembourskosten voor bezorging op het opgegeven afleveradres bedragen € 6,95.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België en nu ook door onze vele Belgische klanten bij LiveBetter te gebruiken. Simpelweg je banknummer invullen en de betaling bevestigen met een beveiligingsmiddel, zoals een paslezer, van de bank. Gezien onze uiterst scherpe prijzen zijn wij helaas genoodzaakt de transactie-kosten die wij doorberekend krijgen van onze PSP aan je door te berekenen. Je treft deze kosten aan in je winkelwagen (bij 'Betaalmethode') nadat je op 'Afrekenen' hebt geklikt.

SOFORT Überweisung