Cocktailjurkjes kopen bij Livebetter.

LiveBetter biedt je een mooie en zeer betaalbare collectie luxe en sexy cocktailjurkjes. Maak een keuze uit onze prachtige cocktailjurkjes van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor elke gelegenheid heeft LiveBetter een passend party jurkje. Je cocktailjurkje wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Cocktailjurkjes kopen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Lees verder onderaan de pagina voor meer informatie over het onderhoud van tere materialen

Waar bestaat de cocktailjurkjes collectie van LiveBetter uit?

Of je nu een kort cocktailjurkje voor een club zoekt of een sexy party jurkje voor een spannende avond, bij LiveBetter vind je de juiste cocktailjurk! Een onweerstaanbaar zwart jurkje, een sprankelend groen jurkje, een oogverblindend blauw jurkje, een sexy lingerie jurkje, je vindt het allemaal bij LiveBetter!

Onze cocktailjurkjes zijn vervaardigd van luxe en comfortabele materalen en afgewerkt met verleidelijke details. Combineer je sexy cocktailjurkje met mooie kousen en hakken of hoge sexy laarzen om steeds weer een nieuwe party look te creëren. Bij LiveBetter vind je voor iedere gelegenheid iets moois!

LiveBetter staat voor kwaliteit en haar cocktailjurkjes collectie bestaat dan ook alleen uit grote merken, zoals o.a. Chilirose.

Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken het cocktailjurkje bestellen, in de juiste maat en kleur van jou keuze. Wees op iedere feestelijke of spannende gelegenheid het stralende middelpunt en voel de waarderende blikken op je gevestigd!

Hoe houd ik mijn cocktailjurkjes mooi?

Cocktailjurkjes zijn gemaakt van tere materialen. Om de levensduur van je mooie party jurkje te verlengen dien je voor het wassen altijd het kledinglabel te raadplegen voor de juiste was instructies.

Voor vrijwel alle tere kledingstukken wordt een handwasje geadviseerd. Hiermee hou je je cocktailjurkje het langste mooi. Was nooit in te warm water, dat gaat ten koste van de elasticiteit van je kledingstuk. Gebruik een wasmiddel voor tere weefsels zoals een wolwasmiddel. Dompel je cocktailjurkje voorzichtig een paar keer onder in handwarm water, zonder te wrijven of wringen. Spoel je cocktailjurkje goed na met schoon handwarm water. Wring je cocktailjurkje niet uit maar leg het op een handdoek te drogen of hang het op een hangertje of over een wasrek. Gebruik liever geen knijpers, dat geeft vervelende drukplekken op je mooie cocktailjurkje.

Heb je geen tijd of energie om je cocktailjurkje of lingerie jurkje met de hand te wassen, was de kledingstukken dan altijd in een waszakje in de wasmachine op lage temperatuur. Je mooie cocktailjurkje raakt anders door andere kledingstukken beschadigd. Zorg ervoor dat je kleuren altijd van elkaar gescheiden houdt. Stop een rood jurkje, een zwart jurkje of een jurkje van een andere donkere kleur nooit bij de lichte was, om verkleuring van andere kledingstukken te voorkomen.

Stop je cocktailjurkje nooit in de droger! De tere weefsels kunnen niet tegen hoge temperaturen. Dit gaat absoluut ten kostte van de kwaliteit. Leg je party jurkje ook niet op een verwarming te drogen, maar laat het verder drogen aan de lucht, op een hangertje of wasrek. Zo voorkom je dat de elasticiteit wordt aangetast en de mooie cocktailjurkje vormloos en lelijk wordt.

Cocktailjurkjes blijven echter altijd het mooist als het met de hand wordt gewassen. Ga met zorg om met je mooie kleding, des te langer heb je er plezier van!