Beenmode in grote maten kopen bij Livebetter.

LiveBetter biedt je een grote en regelmatig wisselende collectie prachtige beenmode. Je bestelling wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Waar bestaat de beenmode collectie in grotere maten van LiveBetter uit?

Ook voor grotere maten biedt LiveBetter een grote collectie prachtige beenmode om je sexy outfit helemaal compleet te maken! Of je nu kiest voor sexy jarretelkousen, netkousen, stay up kousen, een jarretelpanty of kousen met een naad, LiveBetter heeft het allemaal! LiveBetter staat voor kwaliteit en haar collectie bestaat dan ook alleen uit bekende en grote merken, zoals o.a.:

Cottelli Collection

Seven ‘Til Midnight

Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken het juiste item selecteren. Maak je meest intieme momenten nog spannender. Verras je partner met een paar prachtige kousen en wees het stralende middelpunt op een feest. Bij LiveBetter vind je voor iedere gelegenheid iets moois!

Hoe houd ik mijn kousen en panty’s mooi?

Kousen en panty’s zijn stuk voor stuk gemaakt van tere materialen. Kijk voor het wassen op de verpakking voor de juiste was instructies. Gebruik voor tere materialen altijd een waszakje. Maak bij het aantrekken van kousen gebruik van (latex) handschoentjes om ladders en andere beschadigingen te voorkomen. Trek nooit te hard aan de kous maar trek de kous met zorg en zonder veel spanning langs het been omhoog. Ga met zorg om met uw kousen, des te langer heeft u er plezier van!