Lingerie kopen bij Livebetter.

Lingerie kopen bij Livebetter.

LiveBetter biedt je een grote en regelmatig wisselende collectie prachtige lingerie. Je bestelling wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Waar bestaat de lingerie collectie van LiveBetter uit?

LiveBetter heeft diverse speelse en uitdagende lingeriesetjes in haar collectie, maar ook leuke tepelhoedjes en stickers! Onze collectie is opvallend van kleur en structuur, soms deels bloot en vaak ook van glanzend materiaal, wetlook of lederlook. LiveBetter staat voor kwaliteit en haar collectie bestaat dan ook alleen uit bekende en grote merken, zoals o.a.:

Mandy Mystery

Cottelli Collection

Chilirose

Music Legs

Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken het juiste item selecteren. Maak je meest intieme momenten nog spannender. Verras je partner met een sexy lingeriesetje of wees het stralende middelpunt in een club of op een ondeugend feestje. Bij LiveBetter vind je voor iedere gelegenheid iets moois!

Hoe houd ik mijn lingerie mooi?

Lingerie is stuk voor stuk gemaakt van tere materialen. Kijk voor het wassen op de verpakking of in het kledinglabel voor de juiste was instructies. Gebruik voor tere materialen altijd een waszakje. Materialen blijven het mooist als ze met de hand worden gewassen. Ga met zorg om met uw kleding, des te langer heeft u er plezier van!