LELO HEX condooms

Lelo HEX condooms zijn revolutionare condooms omdat ze dankzij een speciaal ontwikkelde honingraatstructuur in het latex ultrasterk én ultradun zijn.

LELO HEX condooms

Op voorraad

LELO HEX condooms specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Lelo
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Dunner
Houdbaarheidsdatum: 05-2021
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Anatomisch gevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Dunner (intenser gevoel)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wat is er zo revolutionair aan de LELO HEX condoom? Het LELO HEX condoom is, anders dan andere verkrijgbare condooms, voorzien van een uniek patroon aan de binnenzijde van het condoom. Een zeshoekig honingraatachtig patroon, ook wel hexagonen genoemd. Er zijn in totaal wel 350 hexagonen verwerkt aan de binnenkant. Hexagonen zijn symmetrisch en sluiten naadloos op elkaar aan. De buitenkant van het LELO HEX condoom is glad. Het ultradunne latex is in totaal maar 0,045 mm dik.

Wat zijn de voordelen van het LELO Hex condoom? Het hexagonenpatroon aan de binnenkant van het LELO HEX condoom heeft zeer veel voordelen. Zo gaat het honingraatontwerp het knappen van condooms tegen. Doordat de zeskantige honingraatstructuren met elkaar in verbinding staan rekt het condoom bij druk naar zes kanten uit. Dit maakt het LELO HEX condoom uiterst flexibel. De kans op een en scheurtje in een condoom wordt hierdoor aanzienlijk klein. Mocht er alsnog een scheurtje ontstaan dan blijft de rest van de condoom in tact en scheurt het condoom niet verder uit. De honingraatstructuur zorgt tevens voor meer stimulatie en gevoel tijdens de seks. Het geeft het LELO HEX condoom meer grip en houvast. Het condoom blijft stevig op zijn plek en verschuift niet. Verder is het LELO HEX condoom zo ultradun dat het lijkt alsof je helemaal geen condoom om hebt. De honingraatstructuur zorgt ervoor dat het condoom heel makkelijk af te rollen is en meteen stevig om je penis zit. Het ultradunne condoom is voorzien van extra glijmiddel, wat de seks nog zorgelozer en prettiger maakt.

Is het LELO HEX condoom ook geschikt voor anale seks? Het extra sterkte LELO HEX condoom is bij uitstek geschikt voor anale seks! Bij anale seks is een stevig condoom van groot belang. Het condoom moet goed op zijn plaats blijven zitten. Voorheen was je hiervoor aangewezen op extra dikke condooms speciaal voor anale seks. Door de dikte van het latex voelt de drager van zo’n speciale condoom veel minder tijdens de seks. Het LELO HEX condoom is door de unieke en revolutionaire structuur extra sterk en toch ultra dun. Het condoom blijft door de honingraatstructuur stevig om de penis zitten en verschuift niet tijdens het vrijen. Je kunt dus heel veilig vrijen terwijl je zelf ook kunt genieten!

Wat zijn de overige voordelen van het LELO HEX condoom? De handige verpakkingen van de LELO HEX condooms zijn makkelijk te openen. Je wordt tijdens het vrijen zo min mogelijk afgeleid en je hoeft het vrijen nauwelijks te onderbreken. Door de stevige pasvorm kun je zorgeloos genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het condoom tijdens het vrijen afrolt. Je hoeft je door de ultra dunne latex en de stimulerende structuur geen zorgen te maken dat je als drager qua intensiteit tekort komt. Of je nu houdt van vaginale of anale seks, met de revolutionaire condooms van LELO HEX vrij je altijd veilig! Je bent nog beter beschermd tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s), zoals HIV en Aids.

De condooms zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 12 stuks.

LELO HEX maakt vrijen met condoom aangenaam. Het LELO HEX condoom verbetert de gevoeligheid tijdens de seks en geeft je extra veiligheid! Ze hebben een nominale breedte van 54mm voor een optimale pasvorm.

Een doosje bevat 8 condooms.

Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij Wingman condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review