Massageolie en Glijmiddel kopen bij Livebetter

Livebetter beschikt over een groot assortiment massageoliën en glijmiddelen. Livebetter heeft zelfs haar eigen productenlijn, namelijk SOOOW! Wil je meer weten over massageolie? Kijk dan onderaan de pagina.

Massageolie en Glijmiddel kopen bij Livebetter

Livebetter beschikt over een groot assortiment massageoliën en glijmiddelen. Livebetter heeft zelfs haar eigen productenlijn, namelijk SOOOW! Er zijn ook diverse massagekaarsen met heerlijk geurende massageolie te koop. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Welke soorten massageolie en glijmiddel zijn er te koop?

Massageoliën en glijmiddelen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende eigenschappen. Massageolie is bijvoorbeeld geschikt voor langdurige massages, maar niet altijd als glijmiddel of in combinatie met condooms. Er zijn echter ook producten verkrijgbaar die voor zowel massage, vaginale en anale sex, masturberen én in combinatie met condooms en seksspeeltjes geschikt zijn. Massage-oliën en glijmiddelen zijn verkrijgbaar in de merken:

SOOOW

Durex

EROS

KNEIPP

X-man

SAFE

SENZE

Een uitgebreide beschrijving van de producten van deze merken kun je vinden op de website. Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken de juiste olie selecteren.

Welke olie kan ik het beste gebruiken?

Er zijn producten op zowel olie-, water- als siliconenbasis en in diverse geuren verkrijgbaar. De keuze hang helemaal af van je wensen. In combinatie met condooms of bij anaal gebruik is bijvoorbeeld een product op siliconenbasis een uitkomst. Gebruik je liever geen siliconen of olie, bijvoorbeeld bij allergie, dan is een product op waterbasis aan te raden. Voor een intieme massage of zorgeloze seks, LiveBetter heeft voor elke wens de juiste olie!

Hoe gebruik ik massageolie en glijmiddel?

Het is altijd prettig om de olie eerst een beetje te verwarmen tot lichaamstemperatuur. Dit kun je doen door de olie in je handen warm te laten worden. Ook kun je een flessenwarmer gebruiken om de fles met olie te verwarmen. Of verwarm de fles olie voorzichtig au bain-marie in een kleine pan met ruim water. Warme olie verhoogt het genot. Lees voor het gebruik goed of de olie geschikt is in combinatie met bijvoorbeeld een condoom. Massageolie en glijmiddel op siliconenbasis laten vrijwel geen vlekken achter op stof. Mocht dit echter toch zo zijn dan kan een scheutje afwasmiddel met citroen helpen. Citroen zorgt ervoor dat de verbinding met siliconen loslaat.