Durex Play Massage 2 in 1 Aloë Vera

Durex Play Massage 2 in 1 met Aloë Vera is een combinatie van een zijdezachte massage-gel en glijmiddel op waterbasis. Gebruik het tijdens het voorspel, in combinatie met vibrators of andere stimulators of tijdens het spel zelf. Niet vet, dus geen geplak en absoluut veilig in combinatie met condooms en speeltjes.

Durex Play Massage 2 in 1 Aloë Vera

Op voorraad

  • Durex Producten

    Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden een optimale bescherming tegen conceptie en sexueel overdraagbare aandoeningen. Waarom zou je méér risico lopen?

    Meer van: Durex Producten
Durex Play Massage 2 in 1 Aloë Vera specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Durex
Product basis: Waterbasis

Durex is één van de meest vooraanstaande condoom-merken wereldwijd. Daarnaast worden een aantal bijbehorende produkten op de markt gebracht, zoals glij- en massage-middelen. Durex produkten zijn van bewezen topkwaliteit en bieden optimale bescherming èn plezier. Waarom zou je met minder genoegen nemen?

Durex Play Massage 2 in 1 met Aloë Vera is een combinatie van een zijdezachte massage-gel en glijmiddel op waterbasis. Gebruik het tijdens het voorspel, in combinatie met vibrators of andere stimulators of tijdens het spel zelf. Niet vet, dus geen geplak en absoluut veilig in combinatie met condooms en speeltjes. Geurloos en neutraal van smaak, daardoor bij uitstek geschikt voor massage en orale verwennerij. Erg gemakkelijk met 1 hand te doseren door een uitgekiend doseersysteem. Door de toevoeging van het verzachtende Aloë Vera is het nog goed voor de huid ook. Inhoud van een flacon Durex Play Massage 2 in 1 Aloë Vera is 200 ml en daar doe je lekker lang mee!

Schrijf uw eigen review