Petits Joujoux: massagekaars a trip to Athens

Maak jullie spannende avond er één om niet snel te vergeten met de heerlijke massagekaars van Petit Joujoux, A Trip To Athens is een zoete , aromatische geur van muskus en patchoeli.

Op voorraad

€ 8,95
Petits Joujoux: massagekaars a trip to Athens specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Overig

Maak jullie spannende avond er één om niet snel te vergeten met de heerlijke massagekaars van Petit Joujoux, A Trip To Athens. Door de zoete en aromatische geur van muskus en patchoeli wordt je kamer onmiddellijk in een zoete geursensatie ondergedompeld. Zodra de olie is gesmolten blaas je de kaars uit en kun je de warme, geurige en hydraterende massage-olie gebruiken voor een heerlijke massage. De subtiele warmte en de opwindende geur van de olie brengen je naar ongekende hoogtepunten. Een echte verwennerij voor je gehele lichaam en een erotische streling voor je zintuigen.

Door het handige meeneemformaat kun je deze handgemaakte massagekaars overal mee naar toe nemen. De massageolie bestaat uit natuurlijke en luxe ingrediënten zoals jojoba olie, olijfolie, shea butter, muskus en patchoeli. Deze ingrediënten zijn een weldaad voor de huid. De olie bevat geen kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. De brandtijd van de kaars is ongeveer 6 uur.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review