Safe Massagekaars Seduction

De Safe massagekaars Seduction heeft een verleidelijk geur van vanille en staat garant voor een heerlijke massage.

Op voorraad

€ 14,95
Safe Massagekaars Seduction specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Safe

Fabrikant Safe is een Nederlands condoommerk en heeft zich als doel gesteld om een innovatief, luxe, betrouwbaar én betaalbaar product op de markt te brengen om mensen nog gelukkiger te maken tijdens hun meest intieme momenten. Safe is onderdeel van CLS Healthcare BV, een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van condooms. Alle condooms worden uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en gebruikersgemak en gemaakt van de beste grondstoffen.

Veilig ontdekken en genieten van elkaar, dat is waar de producten van Safe voor staan. Of je nu kiest voor een heerlijke en ontspannende massage met warme massageolie van een massagekaars of gaat voor de optimale bescherming van één van de vele Safe condoom die bij je past, Safe helpt om jullie om zoveel mogelijk uit je meest intieme momenten te halen.

Voor een nog intensere massage heeft Safe verschillende massage kaarsen welke er uitzien als onschuldige geur kaarsen. Maar zodra de olie gesmolten is kun je deze over elkaar uitschenken zodat je een sensuele zachte en aangenaam warme massage kunt starten. De olie die niet gebruikt wordt tijdens het masseren stolt automatisch weer na een tijdje zodat deze de volgende keer wederom gebruikt kan worden.

Laat je verleiden door de heerlijke en ontspannende vanillegeur na het aansteken van de Seduction massagekaars. Binnen een paar minuten vult de ruimte zich met een zacht parfum en zorgt de vlam voor een romantische sfeer.

De natuurlijke bestanddelen van de Safe massagekaars hebben een laag smeltpunt, zodat de warme, geurige en hydraterende massageolie die langzaam ontstaat na het aansteken van de kaars veilig op de huid kan worden aangebracht, als de vlam is gedoofd. Geef je partner een opwindende massage met de warme en zachte massageolie voor intens genot en vervul hiermee elkaars ultieme verlangen.

Het gebruik van de massagekaars is uitermate geschikt als voorspel en verhoogt de romantiek. Uiteraard is de warme olie van de massagekaars ook uitstekend geschikt voor het geven van een reguliere massage.

Schrijf uw eigen review