SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

SOOOW Lube Sensation is een premium glij- en massagemiddel op siliconenbasis met een speciale formule. SOOOW Lube Sensation bevat geen bindmiddel en is daardoor dé oplossing voor de vele mensen die hier gevoelig voor zijn. SOOOW Lube Sensation is door de rijke, speciale formule echt superzuinig in gebruik!

SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

Op voorraad

SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

Veel mensen zijn gevoelig voor glijmiddelen op siliconenbasis. De irritaties die optreden zijn vaak te wijten aan de bindmiddelen die in siliconenproducten worden gebruikt. SOOOW Lube Sensation is hypoallergeen en geeft géén irritaties in de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.

Door de langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen van SOOOW Lube Sensation kun je zorgeloos en eindeloos genieten van alles soorten seks, zowel vaginaal als anaal, zonder angst voor uitdroging. Daarnaast is SOOOW Lube Sensation ook een heerlijke massagelotion, waarmee je elkaar langdurig kunt verwennen.

Door de rijke, speciale formule is SOOOW Lube Sensation superzuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation is neutraal van geur en smaak en volkomen veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Lube Sensation vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

SOOOW Lube Sensation is uitvoerig getest en draagt het CE-keurmerk. Daarmee is het een officieel medisch hulpmiddel wat voldoet aan de Europese regelgeving. SOOOW Lube Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Bij alle verpakkingen van SOOOW Lube Sensation ontvang je een handige en superzuinige doseerpomp, helemaal gratis!

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

Lekker spul!!!

Sooow is lekker spul om te masseren en als glijmiddel doet die het ook goed maar niet helemaal te vergelijken met glijmiddel op siliconebasis qua glijbaarheid hahah gewoon een prima vervangenr

Reactie LiveBetter: SOOOW is op basis van siliconenolie en CE gekeurd en zonder bindmiddel.

Review door Wolf, geplaatst op 16-05-2017

al jaren

komen we onze bestellingen ophalen in Hoofddorp omdat we er op vrijdag bijna langsrijden. De bestellingen staan altijd klaar en de Service in met een hoofdletter S. Voor een vriendin kregen wij een flesje Lube Sensation mee omdat ze niet tegen de X-man kon. En jullie hadden gelijk, geen vaginale infecties meer, maar ook wij zijn overstag, het is heerlijk zacht in gebruik en de doorzichtige flessen zijn top, je weet altijd hoeveel je nog hebt. Bedankt voor jullie service en wij (ook namens Chantal en Robbert) wensen jullie heel veel geluk voor 2017 en hopen dat we nog lang bij jullie langs kunnen komen. XXXX van ons

Review door Ida & Johan, geplaatst op 30-12-2016

SOOOW lekker spul

Heerlijk spul! Masseert goed en glijdt lekker. Kan het iedereen aanraden!

Review door Ricardo, geplaatst op 06-07-2016

SUPERRRR

(Review like en win actie facebook)
Ik zou nog even laten weten hoe we t vonden..
SUPERRRRRR. Echt t droogt niet uit en het voelt lekker zacht..
1 min puntje.. Denk dat het in een pompje ofzo moet worden verkocht..t is vrij dun en dan is dit flesje niet ideaal.
Maar verder topspul goedkoop en zeker aan te raden..

Review door Patty , geplaatst op 15-06-2016