SOOOW Massage Sensation Oriental 150 ml.

SOOOW Massage Sensation Oriental is een premium massageolie op soja-olie-basis en zorgt voor een heerlijke kruidige oriëntaalse geur- en massagesensatie.

Op voorraad

€ 9,00
SOOOW Massage Sensation Oriental 150 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Oliebasis

SOOOW Massage Sensation is een exclusief ontwikkelde massage olie en bijzonder geschikt als hulpmiddel bij een sensuele massage. Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen garandeert SOOOW Massage Sensation een zorgeloze massage met als bonus een heerlijk geurende huid.

SOOOW Massage Sensation kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht. De soja-olie-basis maakt SOOOW Massage Sensation 'kissable'. Eventuele strelende bewegingen met de lippen of tong zorgen voor een opwindende extra dimensie. De heerlijke kruidige oriëntaalse geur van SOOOW Massage Sensation Oriental maakt het feestje compleet.

SOOOW Massage Sensation is door de rijke, speciale formule superzuinig in gebruik. SOOOW Massage Sensation plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. SOOOW Massage Sensation is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Massage Sensation Oriental zorgt voor een heerlijke kruidige oriëntaalse geur- en massagesensatie.

SOOOW Massage Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Massage Sensation Oriental 150 ml.

Sooooo lekker

Dit is toch wel onze favoriete olie geworden. We zetten de fles even in warm water en dan...... Zelfs mijn man wil nu olie met een geurtje en het smaakt ook nog lekker. Nee, we eten het niet, maar soms verdwijnt er wel eens iets in mijn mond tijdens het masseren, oeps........ (18+ only)

Review door Saskia, geplaatst op 03-11-2017

SoooW lekker!

Heb 2 flesjes gewonnen :-) Is echt kissable en een aanwinst in jullie collectie! Top!

Review door Nan, geplaatst op 20-09-2016