SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml.

SOOOW Massage Sensation Trio is een premium massageolie op soja-olie-basis en zorgt voor 3 verschillende heerlijke geur- en massagesensaties.

Op voorraad

€ 27,00

€ 24,00

SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Oliebasis

SOOOW Massage Sensation is een exclusief ontwikkelde massage olie en bijzonder geschikt als hulpmiddel bij een sensuele massage. Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen garandeert SOOOW Massage Sensation een zorgeloze massage met als bonus een heerlijk geurende huid.

SOOOW Massage Sensation kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht. De soja-olie-basis maakt SOOOW Massage Sensation 'kissable'. Eventuele strelende bewegingen met de lippen of tong zorgen voor een opwindende extra dimensie. De drie heerlijke geuren van SOOOW Massage Sensation Trio maken het feestje compleet.

SOOOW Massage Sensation is door de rijke, speciale formule superzuinig in gebruik. SOOOW Massage Sensation plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. SOOOW Massage Sensation is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Massage Sensation Trio bestaat uit 3 x 150 ml. heerlijke geur- en massagesensaties: zoete Vanille, frisse Kokos en kruidige Oriental.

SOOOW Massage Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml.

Fijne geur en soepele olie

Deze heerlijk geurende massageolie blijft lekker lang soepel en is ook heerlijk voor de droge huid. Ik meng het altijd met een beetje gewone SOOOW Lube of Glide Sensation om de perfecte balans te krijgen tussen geur en massageolie.

Review door Jessica, geplaatst op 22-02-2018