SOOOW Sparkle Sensation Kokos 250 ml.

SOOOW Sparkle Sensation is een verfrissende, verzorgende en heerlijk geurende bodyfoam met een speciale formule voor een sensationeel sprankelend gevoel op de huid.

Op voorraad

€ 14,00
SOOOW Sparkle Sensation Kokos 250 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Sparkle Sensation is een exclusief ontwikkelde bodyfoam met een speciale formule. Bij het aanbrengen en in-masseren sprankelt het letterlijk op de huid. Testpersonen omschreven het als 'knetter foam'. SOOOW Sparkle Sensation verfrist, verzorgt en laat een heerlijk geurende huid achter.

SOOOW Sparkle Sensation voelt verkwikkend en verkoelend aan en is uitermate veelzijdig. Begin de dag goed met het unieke sprankelende gevoel na een warme douche. Ga daarna snel en fris de deur uit. Of gebruik het als een opfrisser na een warme zomerse dag of direct na het sporten of vlak voor het slapen gaan. Tijdens een massage biedt het sprankelende gevoel van SOOOW Sparkle Sensation een spannend en stimulerend extraatje.

SOOOW Sparkle Sensation is uitvoerig getest. Het bevat parfums zonder allergenen en trekt volledig in de huid met een zijdezachte en heerlijk geurende huid tot gevolg. SOOOW Sparkle Sensation is geschikt voor gebruik op het hele lichaam, maar vermijd contact met de ogen en inwendig gebruik. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking voor het beste resultaat.

SOOOW Sparkle Sensation Kokos zorgt voor een sprankelende en frisse kokos geursensatie.

SOOOW Sparkle Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Sparkle Sensation Kokos 250 ml.

Verfrissend

De kokos ingepakt en meegenomen naar Aruba. Geweldig, na het douchen he armen en benen insmeren, ruikt heel subtiel en blijft koel en geeft een lichte glans op je huid.

Review door Chantie, geplaatst op 29-06-2018

Soon sparkle

Dit heerlijke fles werd ons aangeboden en we hebben dit bij ons op een feestje uit geprobeerd dit was een succes de dames gingen er met elkaar aan de gang en was een heerlijke ervaring dit moet je geprobeerd hebben de tintelingen waren een genot en ook de mannen hebben genoten we zullen zeggen gewoon doen groetjes j en met maarssen

Review door Relax 69, geplaatst op 27-07-2016

Multifunctioneel

Knetterend, sprankelend, vuurwerk op je huid. Dit is echt supergeweldig. Het is lekker na het douchen. Maar nog een tip: wij gebruiken het ook na het harsen, dat voorkomt rode bultjes.

Review door Jolanda, geplaatst op 13-07-2016