SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml.

SOOOW Sparkle Sensation Trio is een verfrissende, verzorgende en heerlijk geurende bodyfoam met een speciale formule voor een sensationeel sprankelend gevoel op de huid. Goed voor maar liefst 3 x 250 ml. sprankelend plezier.

Op voorraad

€ 42,00

€ 38,00

SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Sparkle Sensation is een exclusief ontwikkelde bodyfoam met een speciale formule. Bij het aanbrengen en in-masseren sprankelt het letterlijk op de huid. Testpersonen omschreven het als 'knetter foam'. SOOOW Sparkle Sensation verfrist, verzorgt en laat een heerlijk geurende huid achter.

SOOOW Sparkle Sensation voelt verkwikkend en verkoelend aan en is uitermate veelzijdig. Begin de dag goed met het unieke sprankelende gevoel na een warme douche. Ga daarna snel en fris de deur uit. Of gebruik het als een opfrisser na een warme zomerse dag of direct na het sporten of vlak voor het slapen gaan. Tijdens een massage biedt het sprankelende gevoel van SOOOW Sparkle Sensation een spannend en stimulerend extraatje.

SOOOW Sparkle Sensation is uitvoerig getest. Het bevat parfums zonder allergenen en trekt volledig in de huid met een zijdezachte en heerlijk geurende huid tot gevolg. SOOOW Sparkle Sensation is geschikt voor gebruik op het hele lichaam, maar vermijd contact met de ogen en inwendig gebruik. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking voor het beste resultaat.

SOOOW Sparkle Sensation Trio bestaat uit 3 x 250 ml. sprankelende geursensaties: zoete Vanille, frisse Kokos en kruidige Oriental.

SOOOW Sparkle Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml.

Sparkle Sensation!

We worden helemaal vrolijk van de bubbels die je hoort knetteren als je de foam op je lichaam aanbrengt. Tel daarbij de heerlijke geur en je hebt echt een geweldig product!

Review door Jess en Ron, geplaatst op 22-02-2018

Fan

Wij zijn fan, dit moet je gewoon een keer proberen. Leuk in de zomer maar ook in de winter tijdens feestjes. We hebben al heel wat flessen cadeau gegeven...) . Knetterend, bruisend gewoon fun

Review door Ida & Johan, geplaatst op 30-12-2016

Musthave in de slaapkamer

Tijdens een feest kennisgemaakt met dit knetterspul, lang moeten wachten, maar eindelijk is het dan te verkrijgen, snel 3 bussen gehaald, we kunnen niet kiezen welke het lekkerste is. Dit is gewoon knetterend leuk en lekker. Het is inderdaad voor van alles te gebruiken, mijn (kale) verbrande kop ingesmeerd. Maar het leukste is om je massage ermee te starten, de vonken vliegen er dan af. PS: misschien een kadoverpakking?

Review door Jan, geplaatst op 24-06-2016