SOOOW Sparkle Sensation Vanille 250 ml.

SOOOW Sparkle Sensation is een verfrissende, verzorgende en heerlijk geurende bodyfoam met een speciale formule voor een sensationeel sprankelend gevoel op de huid.

Op voorraad

€ 14,00
SOOOW Sparkle Sensation Vanille 250 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Sparkle Sensation is een exclusief ontwikkelde bodyfoam met een speciale formule. Bij het aanbrengen en in-masseren sprankelt het letterlijk op de huid. Testpersonen omschreven het als 'knetter foam'. SOOOW Sparkle Sensation verfrist, verzorgt en laat een heerlijk geurende huid achter.

SOOOW Sparkle Sensation voelt verkwikkend en verkoelend aan en is uitermate veelzijdig. Begin de dag goed met het unieke sprankelende gevoel na een warme douche. Ga daarna snel en fris de deur uit. Of gebruik het als een opfrisser na een warme zomerse dag of direct na het sporten of vlak voor het slapen gaan. Tijdens een massage biedt het sprankelende gevoel van SOOOW Sparkle Sensation een spannend en stimulerend extraatje.

SOOOW Sparkle Sensation is uitvoerig getest. Het bevat parfums zonder allergenen en trekt volledig in de huid met een zijdezachte en heerlijk geurende huid tot gevolg. SOOOW Sparkle Sensation is geschikt voor gebruik op het hele lichaam, maar vermijd contact met de ogen en inwendig gebruik. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking voor het beste resultaat.

SOOOW Sparkle Sensation Vanille zorgt voor een sprankelende en zoete vanille geursensatie.

SOOOW Sparkle Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review