Mates Conform

Het Mates Conform condoom is met een kleinere breedte uitermate geschikt voor mannen die niet het gevoel van een ‘te ruime jas’ willen hebben. Daarnaast spreekt het Mates Conform ook normaal geschapen mannen met een voorkeur voor een strakkere pasvorm aan.

Mates Conform

Op voorraad

Mates Conform specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Mates
Grootte: Kleiner
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 07-2019
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Mates, gevestigd in Engeland, al meer dan 20 jaar actief is op gebieden als Professional Healthcare (handschoenen voor medisch onderzoek en chirurgie), Occupational Healthcare (beschermende handschoenen voor industrie en huishoudelijk gebruik) en Consumer Healthcare (condooms)? En dat ze 18 fabrieken hebben in 7 landen? En dat ze hun produkten in meer dan 100 landen verkopen? En dat ze zich opgewerkt hebben tot een belangrijke speler in de markt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, met verkoop voornamelijk via apotheken en drogisterijen?

Via LiveBetter nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Het Mates Conform condoom is met een kleinere breedte uitermate geschikt voor mannen die niet het gevoel van een ‘te ruime jas’ willen hebben. Daarnaast spreekt het Mates Conform ook normaal geschapen mannen met een voorkeur voor een strakkere pasvorm aan. Lengte van de Mates Comform condoom is 185 mm bij een nominale breedte van 50 mm. De Mates Comform condooms zijn gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex, erg gemakkelijk om 'aan te trekken' en voorzien van een natuurlijke vorm. Ze zijn transparant, voelen zacht aan en zijn uitgerust met een reservoir. Natuurlijk is een normale hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel niet vergeten. De prijs/kwaliteitsverhouding van de Mates Comform condooms is door het bovenstaande veel beter dan van merken die hetzelfde beloven, maar daar een veel hogere prijs voor vragen.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide of Anal Lube (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en CE gekeurd. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review